Arran el nou presumpte feminicidi comès avui, 24 de juliol de 2019 a la nostra ciutat, l’Ajuntament de Terrassa ha activat el protocol de dol en cas de feminicidi i altres assassinats per violència masclista a la ciutat de Terrassa, que va ser aprovat pel Ple municipal el passat mes d’octubre.

El Protocol estableix diverses accions de rebuig adreçades al conjunt de la ciutadania, entre les quals facilitar a totes les entitats, comerços i equipaments públics de la ciutat un cartell amb un crespó negre i el text «Terrassa de dol per violència patriarcal. Ni una més», perquè l’exposin en un lloc visible, durant la setmana posterior a l’assassinat, a més d’un baner amb el mateix crespó i el text, per tal que el publiquin a les seves webs i xarxes socials, junt amb la convocatòria dels actes que s’organitzin.

Recordeu que són tres els dies de dol: un dia de dol, en aquest cas de 14.30 h d’avui mateix a 14.30 h de demà dijous 25, on no es poden fer actes organitzats per l’Ajuntament i els dos dies següents en què a qualsevol acte (organitzat per l’Ajuntament) s’ha de fer un minut de silenci abans de començar. Durant les primeres 24 hores del dol no es poden passar missatges per xarxes socials a no ser que siguin clarament informatives (talls de trànsit o riscos per la població, per exemple).

El text íntegre del protocol de dol el podeu trobar a https://www.terrassa.cat/protocol-de-dol-feminicidi

En aquest correu us demanem la vostra col·laboració per tal de mostrar un rebuig unànime vers els feminicidis i altres assassinats per violència patriarcal a la nostra ciutat participant en tots els actes previstos i us adjuntem el cartell i les imatges per xarxes per tal que en pugueu fer difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *