Bon dia!

Sóc la Mariona Ferrater, vaig venir a adoptar la Shiva (gossa negra de pel curt, amb una taca blanca baixant pel coll) cap a l’Octubre si no recordo malament. Us escric perquè recordo que em vàreu dir que us mantingués informats sobre la Shiva (enviant fotos, etc) però la veritat és que fins ara no havia trobat el moment per fer-ho. He de dir, que el procés de la Shiva  des de que va arribar a casa tot i ser absolutament progressiu,  no ha estat gens fàcil. Va arribar a casa amb molta molta por, a les escales, les baixades i les pujades (s’estirava al terra sense voler avançar), estic segura que hi havia un munt de coses que no havia vist encara i per això la seva por. Però el que més em va sobtar va ser la seva reacció davant la majoria d’homes que es creuva pel carrer o que entraven a casa meva. Al principi no acceptava a quasi ningú de la meva familia, bordava amb amenaça mai mossegant però si amb ganes i ràbia. Molt poc a poc va anar familiaritzant-se amb els de casa, menys amb l’únic home de casa, el company de la meva mare, que li tenia por i el bordava com si en una altra vida hagués estat apallisada per ell. Vaig pensar que potser, abans d’arribar al vostre centre, devia haver tingut una mala experiència amb els homes o amb un home.

Vaig intentar corregir de la millor manera que vaig poder el fet de llençar-se a sobre la majoria d’homes que es creuava o amb qui tenia contacte sovint. I n’estic contenta perquè amb paciència i donant-li molt d’amor, li he fet veure que a allò que li tenia por ja no era una amenaça per a ella.

Ara ja puja i baixa escales sense por, la tinc sempre al darrere però mica en mica va més a la seva bola, ja no borda al company de la meva mare i fàcilment la puc corregir si borda algun altre home,.. en fi, estic contenta tot i que va ser una mica dificil veure esperança en treure-li tantes porsde sobre a la gossa, ara no me’n arrepenteixo d’haver seguit endevant amb ella.

No sé si aquest tipus de missatges els rebeu sovint i simplement no us cal tota aquesta informació, però he sentit la necessitat d’escriure-us ja que fa cosa d’un parell de mesos o més, vaig trobar-me a una treballadora del vostre centre que  coneixia a la Shiva, va venir a saludar-la i la Shiva va saltar contra ella bordant-la amb amenaça, com ho feia amb els homes. Bé, més que res per informar-vos del seu bon estat, està forta i feliç i poc a poc anem avançant amb ella.  Us adjunto unes fotografies d’ella!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *