Tot va començar quan vam decidir anar a mirar un gosset per el meu pare. La Kirona estàva en una IMG-20151201-WA0023 nov 15 2gàbia mirant amb ullets tendres i ens vam acostar. No parava de donar petonets i en Marc i jo ens vam mirar i vam entendre que havia de venir a casa aixi que durant una setmana la veníem a veure amb el Choco, el nostre gosset, perque es coneguéssin. És van caure genial!  De camí a casa ja vam decidir el seu nom, Xena. Com la “princesa guerrera” s hi assembla molt!

Havíem de marxar a Nepal en uns dies així que la meva cunyada es va fer càrrec de reservar-la per no perdre la.

El dia següent d’aterrar tot nerviosos la vam anar anar buscar amb Choco i al veure la se’ns queia la baba.

IMG-20151201-WA0024 nov15Arribem a casa després d’un passeig ben llarg i el Choco es va encarregar d’ensenyar li la casa. La veritat és que es va trobar còmode de seguida.

La setmana següent la vam portar a la seva veterinària per fer li una revisió i que es coneguéssin.

Doncs resulta que és al·lèrgica com passa sovint b aquesta raça aixi que tenim cura del que menja i la dutxem una vegada a la setmana amb un sabó hipoalergenic i la veritat es que ha millorat. Poc a poc s’ha anat adaptant i molt bé. Ara només falta que deixi de fer se pipi a casa però amb paciència ho aconseguirem.

Cada setmana anem a la muntanya a passejar i els deixem anar perquè cIMG-20150923-WA0005orrin i es espectacular com disfruten.

A casa els encanta jugar junts i a vegades tenen rampells i corren per tota la casa sense parar. Ens fem un fart de riure.

La Xena es una gossa boníssima amb molta energía i ara som una gran família que esprem que creixi en breu amb un nadó.

IMG-20150923-WA0010Som molt afortunats d’haver la trobat i el Choco està molt més content ara que te una germaneta. Són inseparables i s’estimen molt.

Us adjuntem algunes fotos perquè veieu la nostra família.

Moltes gràcies per tot i per cuidar de tants animals necessitats. Feu una gran feina.

foto1Volem enviar un missatge a les persones que volen un animal a casa. Demanem dues coses, la primera es que adopteu i no compreu. Hi ha molts animals que necessiten una família i amor. I la segona és que es faci amb responsabilitat. Un animal no es una joguina aixi que primer penseu si podeu tenir cura de l’animal amb totes les conseqüències i després disfrutes d’un regal que no es pot explicar amb paraules.

Una abraçada molt forta   

Carla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *